marți, 19 iulie 2011

Balanta

E placut sa iesi cu prietenii la bere... E neplacut sa realizezi ca in viitorul apropiat n-o sa mai apuci sa-i mai vezi pe multi dintre ei, pentru ca sa fim seriosi, cati or sa vina in vizita la 15.000 Km distanta?! ...
E placut sa stii (crezi/speri) c-o sa-ti faci alti prieteni... E neplacut sa stii ca sunt multi cei pe care n-ai apucat sa-i vezi...
Oricum o dai, sunt plusuri si minusuri, parti bune si parti rele... Dar astazi, chiar daca poate parea ca am inceput pe un ton grav, oarecum pesimist, nu asta a fost intentia. Astazi traiesc cu bucurie prezentul si privesc cu incredere si nerabdare spre viitor! Acolo unde iarna e vara si ziua abia incepe atunci cand la noi se termina... Poate acolo e locul potrivit!

Time will tel...

2 comentarii:

  1. O sa ai cel mai bun prieten cu tine, sigur o convingi sa te scoata la o afinata. Vor veni si altii, habar n-au australienii ce ghidusi is moldovenii ;)
    PS: pana la teleportare mai sunt cativa ani, timp destul sa identifici carciumile potrivite

    RăspundețiȘtergere
  2. time will tell.,... indeed. si acum imi aduc aminte de invitatiile voastre de a va vizita. si tare ma gadnesc eu ca din lista voastra lunga nici unul nu v-a calcat pragul casei. ;)
    nu are de ce sa va fie dor. iasi-ul este nenorocit. si daca nu total, cat de curand va fi. oamenii se schimba si ei. asta probabil ati sesizat singurei. vin si pleaca. e normal sa fie asa.

    RăspundețiȘtergere